Enoc Yapı

BİZİ ARAYIN

+90 216 599 06 62

Hakkımızda

Güvenilir, Akılcı ve Ekonomik

Enoc Yapı Danışmanlık kurucuları 2010 yılından bugüne kadar sahip oldukları akademik, teknik, proje ve uygulama tecrübeleriyle “güvenilir, akılcı ve ekonomik” sloganıyla hizmet vermektedir. Firmamız alanında uzman olan kadrosuyla ve çözüm ortakları ile birlikte geniş kapsamlı mühendislik ve danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Misyon

Deprem kuşağında yer alan ülkemizde, şehirlerimizin tamamına yakınının şimdi ve gelecekteki temel tasarım yaklaşımının depreme dayanıklı tasarım ilkeleri doğrultusunda olması gerektiği son yıllarda yaşanılan depremlerle daha da iyi anlaşılmıştır.

Güncel yönetmeliklere uygun yapılmayan binalar içinde yaşayan milyonlarca insanımız için deprem büyük risk oluşturmaktadır. Bu yapıların acilen güçlendirme veya yeniden inşa edilmesi gerekmektedir. Ancak deprem mühendisliği ülkemizde her önüne gelen inşaat mühendisinin yapmaması gereken lisansüstü eğitim ve uygulama tecrübesi gerektiren özel bir alandır.

Şirketimiz yapı güçlendirme, bina kentsel dönüşüm, tarihi ve normal yapıların tadilat ve restorasyon işleri için güvenilir, ekonomik ve akılcı yöntemlerle hizmet vermektedir.

Ülkemizde bir kısım insanlarda güçlendirme işe yaramıyor gibi yanlış bir kanaat oluşmuştur. Bu kanaat uzun zamandır yapısal olarak zayıf binaların güçlendirilerek güvenli hale getirilmesinin önünü tıkamaktadır. Oysa ki tekniğine ve yönetmeliklere uygun yapılan güçlendirme işlemi hiçbir risk ve tehlike içermemektedir. Ayrıca son dönemdeki ekonomik durum nedeniyle binaların tekrar yıkılıp yapılmasının zorlaştığı ve yapı güçlendirme yönteminin daha ekonomik ve yapılabilir seçenek olduğu ortaya çıkmıştır. Önemli olan teknik bilgi ve tecrübe ile doğru teşhis ve tedaviyi uygulamaktır.

Şirket olarak biz deprem mühendisliği ve yapı güçlendirme işlerinin ne kadar teknik bilgi ve iş disiplini gerektiren bir alan olduğunu bilmekteyiz. Bu alanda güvenilir, akılcı ve ekonomik çözümler üretmek için her geçen gün birikimimizi artırarak yolumuza devam etmekteyiz.

Yaşadığınız yapıların depreme karşı güvenliğinden endişe içerisinde iseniz ya da bu anlamda çözüm arayışında iseniz ENOC Yapı Danışmanlık sizin için güvenilir bir adres olacaktır.

Vizyon

Yeni deprem yönetmelikleri ve son yapı teknolojileri ışığında yapı ve deprem mühendisliğimizi kullanarak güvenilir ve sürdürülebilir binaları inşa etmek.

Deprem dayanımı yönünden ya da genel anlamda güçlendirme gerektiren riskli binaları depreme karşı güvenli hale getirmek.

Yapı tadilatlarını veya restorasyonunu yüksek kaliteli malzeme ve işçilik standartlarıyla yapmak. İnşaat proje yönetim, ve danışmanlık işlerini doğru süre, gerçek bütçe ve sorunsuz uzman ekiplerle koordine etmek.

Kısa vadede ülke çapında bu işleri yapan firmalar arasında alanımızda ilk akla gelen güvenilir firma olmak

Markalarımız

Markalarımız

Firmamız ve çalışmalarımız hakkında daha fazla bilgi ve teklif almak için lütfen bizimle  iletişime geçiniz.
Zühtüpaşa Mah. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:24/8 Yıldız İş Merkezi Kadıköy/İstanbul

Telefon

+90 216 599 06 62

E-posta

info@enocyapi.com